4 окт. 2011 г., 17:07

На звездите ли беше написано 

  Поэзия » Любовная
538 0 0

(между Вторници от миналия век...)

 

На звездите ли беше написано,

или просто се казва съдба?

Но сърцето с любов е орисано,

чака своята сродна душа!

 

И приема я сякаш през мислите –

за живота, за Бог, за смъртта.

Тази веща омая – орисница,

за мечтите ни дава крила…

 

 

И когато я срещнеш през болката,

подкани я с жарава в очи.

Неприкрита мечта не е толкова

страшна, че да те изгори!

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??