18 апр. 2020 г., 17:14

Началото на края 

  Поэзия » Любовная
490 1 0

Когато паднеш - не се връщай.
Ще те чакам, но не се връщай!
Изправи се, продължи - любовта
винаги ще ни дели.

Където и да си помни - животът
ярко ни следи, не ме търси!
Ще те гледам в сънища бистри,
ще се промъквам в лъжливи мисли.

Нима без надежда остана,
сутрин се будиш заспала?
Събуди се и погледни -
Господ втори живот ни дава.

© Т. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??