9 нояб. 2011 г., 06:36

Начини 

  Поэзия » Любовная
645 0 0

Ела, научи ме, така практично,
да ни се иска да повторя урока,
защото в крайна сметка си стока,
която се продава като различна!

Аз обобщавам накрая по ред -
таблици с твоите начини за морал,
затова и в себе си съм събрал
няколко успели такива с късмет.

Кой и какво са те били накарали
да ме рисуваш с неприятни бои
или откъде ти самата реши
да ме гледаш с очите покварени?

И всичко, що ни нам пречи,
по-добре с твоите начини да убием,
защото как по-добре да се разкрием,
след като сме видели най-лошото вече?

© Христо Андонов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??