Над града е вече тъмно,
чезне всяка светлина,
в душата тъй е светло,
че Исус живее в мен.
Светъл лъч чертае пътя,
в който трябва да вървя,
тихо и леко да стъпвам,
Него верно да следя.
В съвета да се вслушвам,
заповедите да не греша,
в стъпките Му да вървя,
само Него да следя.
В мир, любов да живеем
всички на таз земя
и очакваме с радост
да се срещнем в небеса.
© Доми Все права защищены