11 апр. 2015 г., 19:56  

Надежда 

  Поэзия » Любовная
415 0 0

Надеждата крепи света,

с надежда ще живея аз

да видя теб и твоите очи,

как влюбено ме гледаш ти.

 

Със теб звездите ще броя,

луната ярко ще ни свети,

а аз ръката ще държа 

да мога с теб да продължа.

 

В животът пътят е един и вечен,

по него влюбени вървят на път,

но всички са обречени защото 

в обич по него ще горят.

 

 21.09.2012 год

© Кармен николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??