28 мар. 2007 г., 00:02

НАДЕЖДА 

  Поэзия
642 0 6

Пресъхнал кладенец,
кънтящ от падащи камъни
- разочарования.
Падат и затрупват
и малкото вода на дъното,
останала като красив спомен
от минало щастие.
Дали от долу ще бликне
живителен извор
и ще пробие натрупалия се
пласт от болка
и безнадежност?
Кладенецът още чака.
Защото надеждата умирала
последна.
Значи още е жив!

© Таня Мезева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??