29 мар. 2005 г., 00:23

Надеждата 

  Поэзия
995 0 1

Животът е там,

където е сърцето ти.
Сърцето е там,

където е мисълта ти.
Мисълта е там,

където се прегръщат
тъмнината и светлината
и от тази прегръдка

се ражда викът на Надеждата.

© Мариана Харизанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??