3 авг. 2010 г., 16:07

Надеждата 

  Поэзия
734 0 1

Надеждата

 

 

Надеждата прелитна във простора,

                             дари усмивка, даде ми кураж…

                                                      И тихо ми остави спомен…

                            Надеждата облече ме в закрила,

                           нежно със крило попи сълзите.

                                                           И полетя със вятъра немирен…

 

© Радина Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??