27 июн. 2007 г., 10:03

надувка 

  Поэзия
1182 0 1
Надувка казват, че съм била
и гледала съм аз проклето,
със никого не съм била аз мила
и самочувствието ми е до небето.

Интригантка съм била голяма
и хората със думи аз съм мачкала,
всяка моя дума е била измама
и никога не съм била аз плакала.

Обичала съм на голяма да се правя
и да се смея на хорското нещастие,
със обидите и глупостите да боравя,
във всеки спор съм взимала участие.

Присмивала съм се на всеки
и никога не съм била обичала,
гадна съм щяла да бъда вовеки,
защото от приятелите си съм се отричала.

И кво ще стане, ако съм надута?
Аз също трябва да живея.
На всеки съм готова да бия шута,
защото за мен е важно само да дивея...

© Камелия Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • И ,харесваш ли се такава мила?
    Ако е "да",тогава какво ти пука за чуждото мнение?
    Но ако е "не",то тогава се замисли!
    Откровен и силен стих!
Предложения
: ??:??