11 янв. 2009 г., 06:32

Наесен 

  Поэзия » Любовная
872 0 2
Запали в сърцето искрата голяма,
за обич сънувана, страстна, желана.
Пропъди тъгата от стара раздяла
и пусна в сърцето ми птицата бяла.

Ти беше за мене желания пристан,
във тебе намирах аз истински смисъл.
Но тръгна остави ме с убита любов,
самотна, ранена в света тъй суров.

Отиваш си, тръгваш, не казваш и дума,
а в сърцето ми плахо, опъната струна.
За тебе тя свири прощалната песен,
защо ли, защо ли те срещнах наесен...

© Силвена Петкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Наесен - наречие - пише се слято - вижте речник. За втори път ви го коригирам.
    П. Петрова
  • краят е направо супер!да защо ли се срещаме наесен само?браво ,пиши!
Предложения
: ??:??