19 июн. 2007 г., 10:43

Наистина ли? 

  Поэзия
538 0 2
 

Защо ме гледаш така,

Сякаш ще избухна  в сълзи?

Защо си мислиш, че ще хвана ръката ти?

И какво ли ще стане, ако кажеш: "Сгреших"


Ти май не разбра.



Защо погледна всичко с други очи?

Защо ме лъжеш? Кажи просто "Край!", за да спра.

Кажи просто "Край!", за да те разбера.



Искаше някой да вярва в теб,

Искаше някой да върви заедно с теб.

Нима аз също нямам мечти?

Кой ще вярва в мен?

Много поисках, нали?

© Радост Динева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??