7 мая 2015 г., 22:21  

Наивност 

  Поэзия
461 0 2

Не бил си оценен?

Ами мисли  тогава!

Бил си наранен?

Удари я силно тази рана!

Боли ли, душо?!

Така си заслужаваш,

като себе си на другите раздаваш.

Вътре в мене ще те стискам

и следващия път, когато крилете си разпериш,

не втурвай се към първата наслада..

© Кристина Антонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??