Не бил си оценен?
Ами мисли тогава!
Бил си наранен?
Удари я силно тази рана!
Боли ли, душо?!
Така си заслужаваш,
като себе си на другите раздаваш.
Вътре в мене ще те стискам
и следващия път, когато крилете си разпериш,
не втурвай се към първата наслада..
© Кристина Антонова Всички права запазени