May 7, 2015, 10:21 PM  

Наивност 

  Poetry
459 0 2

Не бил си оценен?

Ами мисли  тогава!

Бил си наранен?

Удари я силно тази рана!

Боли ли, душо?!

Така си заслужаваш,

като себе си на другите раздаваш.

Вътре в мене ще те стискам

и следващия път, когато крилете си разпериш,

не втурвай се към първата наслада..

© Кристина Антонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??