3 авг. 2014 г., 21:48

Най-добрата рима 

  Поэзия » Любовная
395 0 3

                                     На М.

 

С душата мека и корава

бъди ми, мила, жива, здрава.

Жена и майка, и съпруга,

и като тебе няма друга.

Една невидима целувка

и по си видима милувка.

С очи наистина красиви:

искрящи, палещи и живи.

Че ти за мен си мойта Мима

и най-добра за мене рима.

 

Една си ти - неповторима!

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??