На М.
С душата мека и корава
бъди ми, мила, жива, здрава.
Жена и майка, и съпруга,
и като тебе няма друга.
Една невидима целувка
и по си видима милувка.
С очи наистина красиви:
искрящи, палещи и живи.
Че ти за мен си мойта Мима
и най-добра за мене рима.
Една си ти - неповторима!
© Никола Апостолов Всички права запазени
искрено и от сърце, с малко думи
всичко е казано за любимата жена!
ПОЗДРАВИ!