11 сент. 2013 г., 20:07

Най-доброто, което можеш да направиш... 

  Поэзия » Философская
527 0 1


Най-доброто, което можеш да направиш,
не е да скочиш от някъде или да се удавиш,
а да бъдеш себе си без страх,
да правиш всичко със мерак;

въпреки трудностите да оцелееш,

спънките мигом да преодолееш;

да раздаваш любовта си безспир,

да бъдеш с околните във мир!

 

dessi!

© Снежна кралица Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??