Най-доброто, което можеш да направиш,
не е да скочиш от някъде или да се удавиш,
а да бъдеш себе си без страх,
да правиш всичко със мерак;
въпреки трудностите да оцелееш,
спънките мигом да преодолееш;
да раздаваш любовта си безспир,
да бъдеш с околните във мир!
dessi!
© Снежна кралица Всички права запазени