Sep 11, 2013, 8:07 PM

Най-доброто, което можеш да направиш... 

  Poetry » Phylosophy
526 0 1


Най-доброто, което можеш да направиш,
не е да скочиш от някъде или да се удавиш,
а да бъдеш себе си без страх,
да правиш всичко със мерак;

въпреки трудностите да оцелееш,

спънките мигом да преодолееш;

да раздаваш любовта си безспир,

да бъдеш с околните във мир!

 

dessi!

© Снежна кралица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??