21 мая 2008 г., 23:03

Най-хубавата жена 

  Поэзия » Любовная
2108 0 18
 

                              Най-хубавата жена

 

             (На най-хубавата жена!... С още повече обич...)

 

 

Хубостта е преходна

и толкова нетрайна,

пяна е след лодката,

потеглила в зори...

Като чуден сън,

за кратко е омайна,

но после във сърцето

дълго ще горчи...

В храсталаци чужди

не търси сърна,

съдбата присмехулна

змей ще ти пробута...

Единствено красива

е любимата жена!...

С походката на лъв!

И с поглед на кошута...

© АГОП КАСПАРЯН Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??