10 авг. 2010 г., 12:13

Най-хубавите думи 

  Поэзия » Любовная
1844 0 1

Капките се стичат по стъклото,
както сълзите от очите.
Трябва ли да е така,
кога ще свърши всичко това?
Кога?
Кога ще кажеш отново "Обичам те"?
Ден след ден се отдалечаваш
и да ме нараняваш, продължаваш.
Защо?
След всичко, което преживяхме,
ме изостави така!
Какво направих...?
Къде сгреших...?
Мечтите ни остави,
ръката ми пусна
и каза "Сбогом"
Аз плаках, ти не се обърна.
Виках, не ме чу.
Погледнах те за последно
и си тръгнах.
Чух да крещиш името ми.
Обърнах се и те видях
да се приближаваш към мен,
в онзи мрачен ден.
Прегърна ме.
Целуна ме.
И каза най-хубавите думи -
"Обичам те"!

© Лала Пеева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??