Да си жена е радост и вълшебство!
Да си опора, да дадеш живот!
Да бъдеш майка цял живот и вечност!
Да си сълзи, усмивки и любов!
Да си жена е щастие,благословия!
Да бъдеш майка и да си една!
Достойна си за ообич- понеси я!
За някой ти си всичко на света!
Да си жена не винаги е лесно,
понякога е трудно и боли!
Всички ние правим много грешки-
- прощаваме когато друг сгреши!
Да си жена е призвание и отговорност,
да градиш,да правиш добрини -
да имаш най - великата способност -
- с целувка да лекуваш щом детето го боли!
Бъдете горди,силни и щастливи,
с достойнство си носете титлата!
Бъдете нежни,мили и красиви!
Носите най-хубавите имена!
© Теодора Цонева Все права защищены