27 февр. 2011 г., 17:18

Най-хубаво 

  Поэзия
548 0 2

Най-хубаво е

истинското ми лице.

От него

очите виждат най-добре,

сърцето чува

и безшумното,

усмивката е най-игрива,

смехът ми

най-сладостно опива.

Понякога те дразни

и често с тебе се шегува,

но в истината

винаги сме заедно.

Лъжата няма власт

над нас -

защото знаеш:

Най-хубаво е

истинското ти лице.

 

 

© Кирилка Пачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря ти, Иване! Поздрав и за теб
  • Искрен и споделен стих!А защо не го покажеш..!?Харесва ми! Поздрав!
Предложения
: ??:??