Нов календарен лист. Дано бедите
под камък в старата заспят затрупани.
А в новата - любов, мир и разбиране.
Най- къси са щастливите минути…
Небето е картина. Цветна пита
с безброй късмети.Още неразчупена.
Ще вярваме ли пак като наивници?
Най - къси са щастливите минути…
Рисуват думите очакване. Рисуват
прогноза за едно щастливо бъдеще.
Надеждата, надеждата не губи
и вярата си с две ръце поддържа,
че всеки изгрев ще е все по-хубав.
Най-къси са щастливите минути…
.
© Дочка Василева Все права защищены