По-лятно морско се подрежда,
най-лятно морско ме обича,
морето в мен твори надежда,
вълните вътре са, потичат,
мигът се разширява плавно
и в изгревът се оцветява,
море и лято греят славно,
щастлива в слятата им лава.
© Милена Френкева Все права защищены