Целувам устните ти сладки
(о, богове, какъв божествен вкус)
прекарвам пръсти по бедрата гладки
и се поддавам на поредния импулс
със трепета на ускорения ти пулс...
В ръцете ми те чувствам, се топиш,
и шоколадово подканяш ме да продължа...
Летиш, летиш, летиш, летиш,
тъй както аз по теб летя
обичайки и тяло... и душа...
По-нежен съм от нежността дори -
докосвам те със обожание и преклонение.
Най-важното във моя свят си ти -
и Муза, и Любов, и Вдъхновение,
и Вяра, и Надежда, и Спасение!
Във тебе търся се и се намирам,
щастлива ли си, значи съм щастлив!
Събуждам се със теб, и с теб заспивам,
частица съм от твоя смях красив,
и в твоето сърце съм само жив!...
Целувам устните ти, с тяло те завивам,
и топля те със своето обичане!
Готова си... и с любовта се сливам
във ритъма на вечното й вричане,
във истината на магията - Обичам те!!!
31.12.2018.
Георги Каменов
© Георги Каменов Все права защищены