22 июл. 2010 г., 22:12

Най-щастливата жена 

  Поэзия » Любовная
1450 0 1

Посветено е на приятеля ми, който всеки ден ме прави най-щастливата жена.

 

 

Сред хиляди лица ще те позная,

дори със завързани очи,

защото, дори далече да си, зная -

сърцето ми сляпо към теб ме води.

 

 

Когато не си до мен,

времето сякаш спира

и, вместо да минават ден след ден,

всичко сякаш за един момент замира.

 

 

Не е нужно да го казвам,

защото го четеш в очите ми,

искам всеки ден да ти го показвам -

че си най-важният човек в живота ми.

 

Ако любовта е сила,

то аз ще съм непобедима,

щом съдбата е решила

тебе да те има!

 

 

И ако очите ми говореха,

биха изкрещели на света,

че обичам те безумно

и няма по-щастлива и влюбена жена!

 

© Вили Мотовили Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??