„Източникът на красноречието е в сърцето.“
Джон Стюарт Мил
"...Връщай се към простотата.
Сложна работа е тя..."
Иван Николов
Нещо като авторецензия на Райчо Русев /rajsun/ :
"...Какъв поет бе, сине майчин,
теб всичкото ти се разбира..."
Благодаря на rajsun за цитатите и за идеята!
Имаш ли таланта простичко
и достъпно да се изразиш,
сложното така да обясниш,
че най-лесно да те разбере
старецът и малкото дете,
ще си философ, на когото
стиснала бих и двете ръце.
Талант имаш ли да си сеяч
и на мъдрост, и на щастие,
като този – на Джон Стюарт Мил,
с най - красноречивото сърце?!...
© Росица Танчева Все права защищены