16 апр. 2008 г., 20:08

Най-тъмно  

  Поэзия » Другая
711 0 3

Най-тъмно е в мига преди разсъмване,

звездите гаснат, а луната бяга...

Разбуден от петльово кукуригане,

денят зад хълма се протяга.

Все още рано е - потаен час,

на самодиви със разплетени коси...

Какво ни чака утре всички нас -

не знаем, още сладко спим... 

© Елена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??