16.04.2008 г., 20:08 ч.

Най-тъмно  

  Поезия » Друга
710 0 3

Най-тъмно е в мига преди разсъмване,

звездите гаснат, а луната бяга...

Разбуден от петльово кукуригане,

денят зад хълма се протяга.

Все още рано е - потаен час,

на самодиви със разплетени коси...

Какво ни чака утре всички нас -

не знаем, още сладко спим... 

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??