Най-вълшебният ден
А аз все още мечтая
и търся птицата Жар!
Да я открия желая
и да ми бъде тя дар!
Все още вярвам в доброто
и в красотата дори,
далеч оставила злото,
сърцето само боли.
Прегръщам синьото утро
и най-вълшебния ден.
И знам, че изгревът в цветно
ще бъде винаги с мен.
С ръце докосвам небето
и с облаците летя.
Това е чувство, което
на тебе ще подаря.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены