5 янв. 2010 г., 17:46

накратко 

  Поэзия » Любовная
491 0 1

 

 

 

 Тихо,

          ритмично,

                           сърдито,  

                                            наивно,

 

 вятърът вее в косите!                                        

                                       Без бури,

                                                      без дим,

                                                                   без следи,

отминават завинаги дните!

 

 Стрелките се гонят

                                 без път,

                                                без посока,

 

                                                                   но с цел!
Накратко да кажем -тече си живота,

и всичко от всички е взел,

за да си иде:  по пътя тъй кратък,

                                                           отвъд нашта Вселена,

                                                                                                  а после нататък....

 

 

© Може би закъсняла Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??