8 янв. 2011 г., 23:27

Накратко 

  Поэзия » Философская
538 0 0

Триединство Свято,

Ти си тъй богато.

Все си и во все,

и в сърца и умове ( в онези, които те приемат).

Изработваш чистота в нас и около нас,

а също и плодовете на Духа.

Във видимото и невидимото

и там Ти обитаваш,

защото всичко е чрез Теб,

затуй благодаря.

© Костадин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??