8 июн. 2017 г., 23:37

Накратко 

  Поэзия » Любовная
358 0 0

През април
Виното беше тежко
Цигарите – дълги,
А ние –
Малко или много – влюбени

 

През август
Виното е потно 
Като нас вечер
И с лед
Цигарите – най-вече след секс
А ние – влюбени един в друг
Или в лятото

 

Две години след юни
Виното е отлежало
Цигарите- малко или много навици
Лятото- младо,
Като нас
И е едва юни

 

Важно е
Две години след днес
Виното да не е непростимо разредено
Цигарите-спрени
(Та даже и след секс)
А ние – влюбени 
В лятото и в някой друг

© Натали П. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??