14 июн. 2012 г., 21:42  

Налей ми 

  Поэзия
1329 0 7

На Пролет, както гроздов сок потича

от младата подрязана лоза

и както всяка Зима аз обичам

да точа бистра винена сълза...

 

Така една любов по мен се стече -

по вените пулсира луда кръв...

И сякаш съм на двадесет, човече,

и бързам пак, за среща да съм пръв...

 

Да пия отлежалото ù вино...

И вечно да съм жаден за любов...

Ей, келнер, май че ме подмина –

налей любов... За още съм готов...

 


 

 

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??