Нали си, майко, ти...
Че нали и ти си с мен,
нали ме обичат твоите очи,
нали на тебе пподарих невен,
когато там бляскаха сълзи!
Че нали и аз съм с тебе тук
и моя извор чист си ти.
Друг глас няма, нито звук,
който в мен с радост да трепти!
Че нали ме знаеш
и аз добре те знам,
за мене просто вечна си!
В болка и във радост
това си просто ти!
© Теди Георгиева Все права защищены