4.02.2008 г., 23:12 ч.

Нали си, майко, ти... 

  Поезия » Оди и поеми
826 0 6

Нали си, майко, ти...

Че нали и ти си с мен,

нали ме обичат твоите очи,

нали на тебе пподарих невен,

когато там бляскаха сълзи!

 

Че нали и аз съм с тебе тук

и моя извор чист си ти.

Друг глас няма, нито звук,

който в мен с радост да трепти!

 

Че нали ме знаеш

и аз добре те знам,

за мене просто вечна си!

В болка и във радост

това си просто ти!

© Теди Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??