3 февр. 2007 г., 13:55

Намерени 

  Поэзия
635 0 0

Далеч от тебе бях
сякаш на края на света
сърцето ми за тебе плачеше
и аз не можех да го спра.

Сега сме тук и аз и ти
една сълза гореща капе от твоите очи.
Обичам те! Обичай ме и ти.

© Цвета Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??