Feb 3, 2007, 1:55 PM

Намерени 

  Poetry
637 0 0

Далеч от тебе бях
сякаш на края на света
сърцето ми за тебе плачеше
и аз не можех да го спра.

Сега сме тук и аз и ти
една сълза гореща капе от твоите очи.
Обичам те! Обичай ме и ти.

© Цвета Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??