12 нояб. 2023 г., 09:16

Намери ме 

  Поэзия » Любовная
200 0 0


Търсих те...
Мечтах те
Чаках те
Съхувах те
Желах те...
Любов моя
Но...

така и не се намерихме...
Не се срещнахме

Не се целувахме

Не стискахме длани до посиняване
Не се любихме
Не се венчахме...

Нямаше... бурни страсти ...
Може би,
Любов моя...
и това ще стане
Някога...
В някой друг живот
или
във някое друго,
за нас измерение...
За нашето тук...
Времето изтече...

Намери ме,

Намери ме

Любов моя...

 

Valentina Mitova
10/2023

© Valentina Mitova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??