Търсих те...
Мечтах те
Чаках те
Съхувах те
Желах те...
Любов моя
Но...
така и не се намерихме...
Не се срещнахме
Не се целувахме
Не стискахме длани до посиняване
Не се любихме
Не се венчахме...
Нямаше... бурни страсти ...
Може би,
Любов моя...
и това ще стане
Някога...
В някой друг живот
или
във някое друго,
за нас измерение...
За нашето тук...
Времето изтече...
Намери ме,
Намери ме
Любов моя...
Valentina Mitova
10/2023
© Valentina Mitova All rights reserved.