16 окт. 2007 г., 21:47

Намерих ли те ? 

  Поэзия
643 0 4





Гледаш по-далече от небето,

взираш се далече от брега тъй красив

и мечти ми дари,

дори без име те познавам,

една надежда за любов.

Но ти

дали почувства нежността,

дали видя и пламъка

и трепет в погледа ми.

Очите ти са тъй далече,

а устните с лъчи ме галят,

така в предсъница,

с поглед само,

в мечтите ти намерих твоята любов.
Ако сгреша без думи,
ти ела до мен,

с искреност ме събуди,

но истина ли е, ме целуни.
Не искам да изгубя ден,

във който ще намирам теб

навсякъде, където аз погледна,

ще се влюбвам всеки миг.

Ще обсипвам със цветя

щастие от любовта

и музика ще гали тез две сърца,

но само ти

ще видиш падащи звезди,

стига да се взираш с мен.




© Христо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??