Срещнахме се, за да се лекуваме взаимно,
безпаметно потиснати от стари връзки.
Ранен си бил. И аз била съм – силно,
а те намерих, без дори да и да те търся.
Намери ме и ти сред хилядите други,
а можеше на тях красиво да се случиш.
Една невинна нежност в мене се събуди
с надеждата, че може би ще се получи.
Да, онази нежност, дето многото поети
са писали и пишат вечни стихове.
Не ще ми стигнат думи или пък куплети,
за да те рисувам, Обич с жарки цветове.
© Сияна Георгиева Все права защищены