Jul 31, 2009, 5:04 PM

Намерихме се 

  Poetry » Love
706 0 3

 

 

 

 

Срещнахме се, за да се лекуваме взаимно,

безпаметно потиснати от стари връзки.

Ранен си бил. И аз била съм – силно,

а те намерих, без дори да и да те търся.

 

Намери ме и ти сред хилядите други,

а можеше  на тях красиво да се случиш.

Една невинна нежност в мене се събуди

с надеждата, че може би ще се получи.

 

Да, онази нежност, дето многото поети

са писали и пишат вечни стихове.

Не ще ми стигнат думи или пък куплети,

за да те рисувам, Обич с жарки цветове.

 

 

 

 

 

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??