22 дек. 2011 г., 20:59

Намигване 

  Поэзия » Любовная
632 0 2

Ще ме поглеждаш и ще се оглеждаш...

Ти знаеш, че съм тук и съм сама.

Глава напред отново ще привеждаш

в екранната тревожна тишина...

 

Ще вярваш, че сме заедно отново,

щом още пиша, разтопена в теб...

Забравил в миг за всичко само твое,

ще виждаш сенки и очи напред...

 

Не искам да те спирам само с думи,

а образите избледняха май...

Не се намери правилната гума,

за да изтрием всичко в своя Рай.

 

И пак ще те замествам сурогатно,

а ти ще се топиш от самота...

Запазвам топлината, вероятно,

в прегръдката красива на снега...

 

Красива моя сбъдната молитва,

на теб ще кажа пак: „Благодаря!”

Да,  щастието кацна и отлитна,

но Любовта целуна Вечността!

 

 

© Бояна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??