31 июл. 2008 г., 09:23

Наполовина... цяла 

  Поэзия » Другая
965 0 15

Не съм щастлива,
само смея се.
И нещастна не съм,
просто плача.
Не съм изгубена,
а волно рея се...
Полудяла ли?  Не,
изживяла страстта.
Не съм обичана,
а нежно любена...
И нецелуната,
сляла устни в мига.
Неизживяна и недолюбена,
изгубена днес,
а утре... следа...

© Кати Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??