14 апр. 2022 г., 06:32

Направи си сам 

  Поэзия
279 0 0

Във този малък град, 
на тази малка уличка,
в тази малка къща
се случи чудото на
голямата ни любов,
големите ни мечти
големите ни вдъхновения
и се преместихме
в големия град,
на голямата улица,
в големия апартамент
и голямото се превърна
в малко глътнато от нищото
и мечтите се обезличиха
станаха безвкусни,
вдъхновенията ни се
размиха в тълпата на бързащите,
а любовта ни доброволно
се натика в една кутия за спомени.
Сега сме големи хора с малки души,
а бяхме, бяхме ...
малки с големи сърца.

© Teodora Andreev Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??