Заблудени от илюзиите свои, наши,
Стоим и мислим, мислим и ст(р)оим.
Треперим, от самия страх уплашени,
И вечер неуспехите броим.
А пред нас завърта се светът като на лента.
Отново сме изрязан кадър черно-бял.
И дано успеем с теб да уловим момента,
Иначе напразно съм живял.
© Християн Все права защищены
Замисли ме.