25 янв. 2006 г., 21:01

Напук 

  Поэзия
858 0 1
Пълзи усмивката на слънцето
след бурята,в която оцелях едва.
Душата знае как да пази свойта
чистота и топлина.

Създадена съм май напук на тебе!
Сърцето следвам и намирам брод.
Хей-време,няма да отнемеш силата
на моят чист живот!

© Инчето Линчето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??