25.01.2006 г., 21:01 ч.

Напук 

  Поезия
856 0 1
Пълзи усмивката на слънцето
след бурята,в която оцелях едва.
Душата знае как да пази свойта
чистота и топлина.

Създадена съм май напук на тебе!
Сърцето следвам и намирам брод.
Хей-време,няма да отнемеш силата
на моят чист живот!

© Инчето Линчето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??